Over mij… Simone. Ik begon dit blogje als Tante Poppedeintje en hieronder lees je die eerste blog. Alle andere blogs zijn verwijderd want ik wil een andere weg inslaan. Een die past bij mij zoals ik nu ben en met de visies die ik nu voor ogen heb. Ik ben een moeder van 2 kinderen waar ik ontzettend veel van houdt (maar af en toe ook gek kunnen maken als geen ander 😉 ), getrouwd met mijn lieve vent (die mij soms tegen de muren omhoog laat lopen, klinkt vast bekend of niet? ). Maar goed, mijn oude blogje dus…

Vroeger, toen ik nog jong en onschuldig was… ach, dat is natuurlijk onzin. Ik ben nog altijd jong en onschuldig natuurlijk. Met mijn 34 lentes jong (inmiddels 35) kan ik me nog niet echt oud noemen al ben ik het afgelopen half jaar toch echt verouderd. Ik merk het aan mijn hele wezen! Vorig jaar augustus kwam het boven water borrelen als een scheet in het zwembad. Ik heb een burn-out en niet een heel klein beetje maar best wel veel.
 
In ieder geval, vroeger dus… toen noemde mijn vader mij ‘poppedeintje’. Als ik aan dat woordje denk doet het me zoveel want mijn vader is er niet meer. Al een hele hoop jaren niet meer. In 2007 stierf hij en dus is hij dit jaar al 9 jaar niet meer om mij heen. En al kan ik wel zeggen dat de pijn van het gemis minder is, is het gemis niet weg en zal dit waarschijnlijk ook nooit weg gaan. Het zit ‘m in de kleine dingen zoals die vreemdeling die met een smorende zware van Nelle shaqie langsloopt (hmm die geur) of de naam van een oude klant van het bedrijf van mijn vader… of woordjes. Zoals Poppedeintje dus.
 
Op het moment lopen mijn gedachten nogal uiteen dus excuseert u mij als ik van de hak op die bekende tak spring. Het heeft alles te maken met mijn burn-out die ervoor zorgt dat ik de boel niet meer op een rijtje heb. Maar, ik ben goed op weg dat rijtje weer terug op een plank te krijgen! Ik wil ontdekken wat mijn hartje sneller laat kloppen, wat ik in dit leven wil bereiken. En 1 van die dingen is het schrijven van een kinderboek. Ik stel me dan ook een plank voor met daarop een vakje waarop staat ‘schrijven van boek’. En of ik nu alleen maar begin met het uitwerken van een idee of het komende jaar mijn best doe om mijn schrijftalent te ontroesten… het maakt niet uit. Ik kom er wel… Dit Poppedeintje komt er wel.

Volg mijn blog ook op Bloglovin’

efeb1c_b4ed0775fcef46ad9793ef277d53065a.jpg

SaveSave