Happy new year!

En, okay, ik realiseer me dat het al vijf januari is en het dus al 5 dagen is sinds het oude jaar afgestorven is het nieuwe jaar begon. In mijn verdediging… ik ben druk geweest. Het oude jaar werd met vrienden gevierd en het nieuwe jaar is vooral gevuld met werk en huishouden. Spannend he? Nou ja, net zo spannend als 90 procent als de bevolking zijn of haar dagen vult.

Het is alsof deze dagen zichzelf vullen.

Het is net alsof de vrije dagen tussen kerst en oud/nieuw zichzelf vullen. We hebben familie over de vloer gehad en zijn met vrienden geweest. Heb diep nagedacht over al dat ik voor het nieuwe jaar voor ogen heb, en zelfs een lijst gemaakt. Ik ben geen fan van nieuwjaarsresoluties omdat (laten we eerlijk zijn) ze over het algemeen de maand januari niet overleven. En daarom heb ik dit jaar resoluties bedacht die haalbaar zijn. En wel deze resoluties…

  • Mijn medicijnen beter innemen. Ik ben echt een sukkel als het op mijn vitaminen aankomt. Dit jaar wil ik ze echt dagelijks innemen. dwz; ik heb een doosje met allerlei vakjes en wil op die manier ervoor zorgen dat ik ze inneem.
  • Een cursus volgen; een cursus spaans of een cursus met betrekking tot het schrijven van een boek.
  • gezonder leven; dwz bezig blijven met hardlopen (en dit dan ook weer oppakken want sinds de afgelopen maanden is dit er enigszins bijingeslopen). maar ook gezonder eten en denken. Meer tijd voor mezelf in calculeren.
  • snail mail! En hier ben ik het meest enthousiast over… gewone reguliere post sturen en (hopelijk) ontvangen. Waarom? Post ontvangen is leuk zo lang post geen blauwe envelop of andere rekeningen zijn. En dus wil ik post versturen die de dag van iemand anders verlicht.

Dus dat zijn mijn goede voornemens.. wat zijn die van jou?

SaveSave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *