Al een hele poos heb ik geblogd onder pseudoniem “Tante Poppedeintje”. Ik begon dat blogje net na mijn burn out. Een hele vervelende periode waar ik ontzettend veel heb geleerd over vriendschappen, hoog sensitiviteit, invullen van tijd, valkuilen en allergieën, jezelf liefhebben en realistische prioriteiten stellen. In geen van al die dingen ben ik overigens uitgeleerd. Sterker nog, nu twee jaar na mijn burn out heb ik af en toe nog het gevoel dat ik tegen de stroming in zwem… maar dan zonder de bijkomende paniek aanvallen. Die paniek aanvallen he? Die zijn me een partij klote. (Oh ja, ik ben soms weleens een beetje grof… mocht je dat tegenstaan dan euh, tsja… is dat zo).

Ik doe mijn best om mezelf staande te houden in dit leven. En ja, ik zal soms gigantisch hard op mijn giegeltje gaan, daar zal ik dan ook niet over liegen want eerlijk is braaf. Niets is zo makkelijk als het lijkt. Het gras is altijd groener enzo. Het is ook echt zo! Zoveel blogs, vlogs (die vind ik nog het ergst), instagram accounts zijn zo fake. Ze laten alleen de momenten zien waarop het super gaat! “Al twee dagen gezond gegeten! ” maar dan die vijf klote dagen niet noemen. Dat is wat ik anders wil. Mijn doel… mijn godvergeten lastige doel is als volgt.

  1. Ik wil gezonder leven. Dwz, ik wil meer sporten, mijn gewicht onder controle en een gezonde relatie met eten.
  2. Ik wil een start maken (op z’n minst) aan een boek want daar ligt zeker mijn passie.
  3. Ik wil heel erg graag verpleegkunde opleidingen uitpluizen. Lijkt me enorm tof beroep.
  4. Ik wil groeien. Niet in de lengte OF de breedte. Nee dank je, ik wil groeien aan de binnenkant. Rising above… everything. Minder druk maken om meningen van anderen.

Wat een hoop “ik willetjes” he? Ik ben het met je eens. Weet je wat? Ik ga dit gewoon doen. Met de up’s en de down’s. Iets met bergen en dalen… Jullie mogen gratis mee met mijn reis. Mijn leven. Simone… leeft. Dat dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *